Onderdeel van de Creative Agency

Meer dan alleen polaroids

Prolaroid is onderdeel van de Zillion Productions Creative Agency in Amsterdam. Wij zijn sinds 2004 gespecialiseerd in o.a. grafische vormgeving, fotografie, audio video producties en evenementen.

polaroid-prolaroid-shadow-line.png

Polaroid Stickerframe

Je hebt ze vast wel eerder gezien op eventen, van die leuke Polaroidmeisjes of vlotte Polaroid fotografen die ouderwetse Polaroid foto's maken en hier een stickerframe omheen plakken. Je krijgt je foto gratis mee in een leuke sticker frame die je lang kunt bewaren op je ijskast of gewoon op je bureau. Prolaroid voorziet al jaren bedrijven en klanten van deze stickerframes die gebruikt worden op tal van leuke evenementen.

De sticker frames zijn helemaal voorzien van je eigen design en kun je makkelijk om je polaroid foto's plakken. Een leuke manier om je bezoekers iets mee te geven waar ze nog lang plezier van hebben.

Polaroid en Instax stickers frames in alle soorten en maten

Wij leveren polaroid stickers voor diverse Fuji Film Instax camera's, maar we kunnen ook een sticker frame maken met afwijkende afmetingen. JOUW event, dus JIJ bepaalt!

Ook bekend als Foto flyer of Photo flyer

Het sticker framebevat een gepersonaliseerde boodschap, heeft een uniek design en wordt ook vaak foto flyer of photo flyer genomend. Want net zoals een flyer, deel je deze net zo makkelijk uit. Het enige verschil is dat deze flyer een foto bevat en dus langer bewaard blijft. Wie vindt het nou niet leuk om een gepersonaliseerde foto flyer te krijgen? 

Je kunt je foto flyer zelf vormgeven, of wij kunnen het natuurlijk voor je doen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wil je meer weten over foto flyers en hoe je deze kunt inzetten tijdens jouw event? Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. 

Specificaties

Materiaalsoort: Dik vinyl (zelfklevend)
Bedrukking: 4/0 (Enkelzijdig full color)
Afwerking: Voorzien van mat- of glanslaminaat

De digitale foto's

We fotograferen steeds vaker met camera's waarbij de foto’s direct uit de camera komen. Op deze manier zijn we niet afhankelijk van WIFI verbindingen en externe apparaten. Het voordeel hiervan is dat we vlot kunnen doorwerken, zelfs op locaties waar WIFI signalen verstoord kunnen worden door grote groepen mensen, dikke muren, zendmasten en storende frequenties.  We noemen dit 'Save-mode fotografie'.

De foto’s die we maken met deze camera's worden direct afgedrukt op film en voorzien van je sticker frame. De resolutie van foto’s is 1920x1920 pixels, je ontvangt je bestanden dus ook in deze resolutie.

Wil je toch liever dat je digitale foto's van hogere resolutie zijn, dan horen wij het natuurlijk graag. Als er geen verstoringen zijn op de lokatie waar we fotograferen, dan kunnen we andere apparatuur inzetten. Je betaald daar niets extra's voor. Als er toch verstoringen blijken te zijn, dan grijpen we alsnog terug naar 'Save-mode fotografie'.

Voorbeelden digitaal bestand

Onderstaande foto's zijn een voorbeeld van het verschil in de digitale bestanden.

Foto gemaakt met externe apparatuur

iPhone_foto.jpg

Foto gemaakt met 'Save-mode fotografie'

Polaroid_foto.jpg

Voorbeelden afdrukken

Onderstaande foto's zijn een voorbeeld van het verschil in de afdrukken

Verschillen_afdruk_externe_fotografie.png
Verschillen_afdruk_save-mode_fotografie.png

Online producten

Bekijk onze webshop

Zillion Productions biedt een breed scala aan diensten, enkele hiervan worden  online aangeboden via onze webshop. Zit er niet bij wat je zoekt? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Prolaroid is ook heel goed te combineren met onze Sponsor Walls en andere onderdelen uit onze Creative Agency.

Naar de webshop

Wij helpen je graag verder

Neem contact op

Heb je een specifieke vraag of wil je meer weten over de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Neem gerust contact met ons op via email, telefoon of chat.

Neem contact op